Gå til innhold

Aktuelt

Aktuelt KNSAktuelt Konkurranseklagenemnda

Nye medlemmer til Konkurranseklagenemnda ønskes

Nærings- og fiskeridepartementet ønsker å gjøre Konkurranseklagenemnda bedre rustet til å møte svingninger i saksmengden. Nemnda skal derfor utvides med flere medlemmer.
19. september 2019
Aktuelt KNS

Energiklagenemnda skal etableres fra 1. januar 2020

Det er nå klart at Energiklagenemnda skal opprettes og at Klagenemndssekretariatet skal ha ansvar for saksbehandlingen for nemnda. Olje- og Energidepartementet søker nå etter leder og medlemmer til den nye nemnden.
18. september 2019
Aktuelt KNS

Ledig jurist stilling i sekretariatet

Høres det spennende ut å etablere en helt ny nemnd og jobbe for Energiklagenemnda? Da bør du søke på ledig juriststilling i Klagenemndssekretariatet. Søknadsfrist er 4. oktober 2019.
18. september 2019
Aktuelt KNSAktuelt KOFA

KOFA konferansen 2019

Mange har meldt seg på allerede og fristen for påmelding går ut 10. oktober 2019. Har du husket å melde deg på årets KOFA konferanse?
10. juli 2019
Aktuelt KNSAktuelt Konkurranseklagenemnda

Konkurranseklagenemnda opprettholder gebyrvedtak mot Telenor

Konkurranseklagenemnda har besluttet å opprettholde Konkurransetilsynets vedtak om å ilegge Telenor et gebyr på 788 millioner kroner for å ha misbrukt sin dominerende stilling i det norske mobilmarkedet.
19. juni 2019
Aktuelt KOFAKOFA
dommerhammer og vektskål

Søksmål mot gebyrvedtak trekkes

Norges Sjømatråd AS brakte KOFA's gebyrvedtak mot organet inn for Oslo tingrett og saken var berammet til juni 2019. Nå har Norges Sjømatråd trukket søksmålet og gebyret blir dermed stående slik det er vedtatt av KOFA.
8. mai 2019
1 2 3 22