Gå til innhold

Line Rakner ny nemndsansvarlig for KOFA

Seniorrådgiver Line Rakner er nå blitt ansvarlig for Klagenemndssekretariatets arbeid for Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA).

KOFA er den nemnden som krever mest ressurser i sekretariatet, og mellom 10 til 12 saksbehandlere skal jobbe for å få ned restansene i KOFA i 2020.

Den nye rollen innebærer at hun kvalitetssikrer utkast og veileder saksbehandlerne, og det er hun som er ansvarlig for at utkastene som leveres til nemnda er av høy kvalitet og at det er god effektivitet i saksbehandlingen. Line holder foredrag og håndterer også mye av mediesakene som ofte kommer i forbindelse med klagesakene.

Med seg på laget har hun seniorrådgiver Peter Aadland som også har lang erfaring fra KOFA. Sammen med Line sørger han for at saksavviklingen gjennomføres på en god måte. Han er assisterende nemndsansvarlig og fungerer for Line i hennes fravær.

Hun begynte som jurist i KOFA for seks år siden og har opparbeidet seg stor kompetanse innenfor regelverket for offentlige anskaffelser. Direktør Anneline Vingsgård sier at hun er trygg på at Line kommer til å gjøre en meget bra jobb for KOFA i tiden fremover.

Line sier selv at : “Det å kunne jobbe med et viktig regelverk med dyktige kolleger, gjør at det er en givende oppgave å ta på seg rollen som fagansvarlig for KOFA i Klagenemndssekretariatet” .